BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 26, 2009

advent 8

Result SPM dah dikeluarkan.
Rase cuak tu takyah la nak digambarkan. Ngeri dibuatnya.
Masa aku sampai kat skola, tetiba ada kanopi kat tarmek(?). Pehal lak ni? Byk bajet skola nak sewa kanopi semata2 untuk bagi result je. Kat sana, aku nampak Afiqah ngan Kembar tgh sembang2 kat dpn meja cikgu.
Result dipampang atas papan iklan(?). Macam tepi jln lak rasenya. Hak3
Afiqah tegur aku, "eh, dak pandai dah dtg, cuba check result kau". Aku pelik, pe maksud dia.
7A termasuk A2.
Aku tergamam, sedey gile aku time tu, sbb aku bajet aku leh dpt 8A, result yg cukup2 makan je untuk apply scholarship untuk Bank Negara. Mase depan aku dah musnah. Aku teriak. Syahdu beb time tu.

3 comments:

Liyana~Lynn said...

aaaaaa.ko mimpi nie gk??ngeri nye......

seiichirosano said...

xlawak

AngeLynn said...

waaaaaa,kwn aku diculik oleh program PLKN..
tolong-tolong...
sape2 bleh tlg rescue die..
hahahaha