BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 23, 2009

advent 7

Masa tu aku tengah bawak kete, dengan ruang yg agak kecil, aku anggap masa tu aku memandu Kenari.
Tak silap aku, time tu aku bawak dua orang penumpang sekali, dan aku pasti aku kenal dua orang tu.
Entah camner, lepas aku hantar diorang berdua balik, tetiba aku berhenti, tinggalkan kete(?) dekat ngan jejantas, walaupun cuaca dah gelap dan hujan lebat.
Dekat hujung jejantas, ada seorang perempuan, berpakaian gaun putih tgh menyandarkan badannya dekat ngan tiang jejantas. Muke dia cam sedih sgt2, seolah hujan tu signifikan kepada perasaan dia.
Aku mendekati dia.
Macam pernah kenal, cuma dia tak pakai tudung jd terserlah rambut dia yg pendek tu.
Dah le aku admire dia dlm dunia realiti, tetiba nafsu aku high and rase cam nak hug and kiss dia, tapi iman aku tegah aku berbuat demikian. Aku istighfar jap, pastu teruskan je cakap dengan dia cam biasa.
Tak lame, tetiba dia lari dari aku, sambil cakap, "dah lambat ni".
Aku keliru sambil ikut dia tapi dia terjatuh kat tmpt yg mengingatkan aku kat taman skodeng tuh. Huk3
Sambil mendekati dia dan menghulurkan tangan kepada dia seraya bertanya, "kenapa lari? kan dah jatuh..".
Terus aku tersedar :)

1 comments:

Liyana~Lynn said...

huhu.cam lbih kurang mimpi aku jep?huhu.nafsu tue syaitannurrajimm,kita kena contol.haha.aku memahami.ngeeeeee....tapi agak scary la part yg perempuan bergaun putih tue.dhla gelap..uish..haha..syok bace nie,sumber bacaan ringan.takk semak kepale otak..